Ihr die westlichen Medien ihr SEID so verlogen

Die Russen WÜRDEN so oder so rekrutieren…
Negativste Nachrede…
Ein, zwei Tage her. Die Ukrainer HABEN einen Kriegsdienst Verweigerer…
Zu drei Jahren Haft verurteilt. DENKT an die Anfänge…
Ausreiseverbot…
Für Männer!

WARUM berichtet ihr den nicht über solche Dinge?

### !!! >>> Und es fängt AN <<< !!! ###

manager magazin
US-Großbanken Citi, JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America: Die 100-Milliarden-Dollar-Kapitalflucht
Artikel von Kai Lange • Vor 5 Std.

Am Freitag wird es spannend: Die ersten US-Großbanken öffnen ihre Bücher und geben damit Einblicke in die Einlagenflucht. Angesichts des Bankendramas könnten Kunden im ersten Quartal fast 100 Milliarden Dollar bei den Big Four abgezogen haben.“

https://www.msn.com/de-de/finanzen/top-stories/us-gro%C3%9Fbanken-citi-jp-morgan-wells-fargo-bank-of-america-die-100-milliarden-dollar-kapitalflucht/ar-AA19Lim3?ocid=msedgntp&cvid=66fcfac1936448baa01cb2c3836097d8&ei=27

Morgen, MORGEN…
SEHR WICHTIG

Keine Zeit nachzuforschen, bin auf dem Sprung…
Ich hatte zwar gekocht aber sie will Essen gehen…
Na ja…
Was will man machen?

😉

*

Nur in deinen Träumen ich sagte es bereits

„Merkur
Krim für Russland „unhaltbar“ machen? Ex-US-General schlägt Ukraine alternative Strategie vor
Artikel von Linus Prien • Gestern um 12:39“

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/welt/krim-f%C3%BCr-russland-unhaltbar-machen-ex-us-general-schl%C3%A4gt-ukraine-alternative-strategie-vor/ar-AA19GYiV?ocid=msedgntp&cvid=35dfaf6fcc094d11e6a132540e365a31&ei=35

DIE Krim IST Überlebens wichtig für Russland!

So oder SO die AMerikaner haben ACHTUNG nur zum teil ihr Ziel erreicht

Im türkischen, ich WÜRDE AUCH NIE
DIE neue Doktrin der NATO…
solange es Idioten gibt die für sie Sterben…
KEIN PROBLEM…
Geld…
Ohhhhhhhhhhhhhhh ES WIRD reinkommen!

„FOCUS online
Ex-General Ben Hodges – Nach Dokumenten-Leak geht Angst vor der „selbsterfüllenden Prophezeiung“ um
Artikel von dpa • Vor 1 Std.

Nach dem Bekanntwerden der geleakten Geheim-Dokumente sorgt sich der Militärexperte Ben Hodges im Krieg gegen die Ukraine vor dem Eintreten einer „selbsterfüllenden Prophezeiung“. Das schrieb Hodges am Mittwoch auf Twitter.“

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/ex-general-ben-hodges-nach-dokumenten-leak-geht-angst-vor-der-selbsterf%C3%BCllenden-prophezeiung-um/ar-AA19LWcu?ocid=msedgntp&cvid=b02a5c8ed6ae4727b85a094b698f6fcd&ei=18

Und die Frauen…
Besonders die Weiber sie WERDEN…
Mit ihren Zähnen sobald sie verstanden haben!

*

Achtung Achtung Achtung SEHER WICHTIG


Wirtschaftsprüfer EY stoppt die eigene Aufspaltung
© Sven Simon / IMAGO

„DER SPIEGEL
Wirtschaftsprüfer EY stoppt die eigene Aufspaltung
Artikel von Matthias Kaufmann • Vor 9 Std.

Darf dieselbe Firma die Bilanzen eines Konzerns prüfen, den sie auch berät? Diese Frage stellen sich bei EY auch Aufsichtsbehörden – eine Spaltung der Geschäftsbereiche sollte damit Schluss machen. Nun ist die vom Tisch.“

https://www.msn.com/de-de/finanzen/top-stories/wirtschaftspr%C3%BCfer-ey-stoppt-die-eigene-aufspaltung/ar-AA19KCXA?ocid=msedgntp&cvid=66fcfac1936448baa01cb2c3836097d8&ei=24

Meine WeltEN und wenn ich dann an diesen Habeck denke…

Hier wie dort…
Gott…
Möge mit uns sein!

### Aber HIER wie DORT — DIE Kerninflation steigt — Statistiken, ein Spiel mit sieben siegeln ###

Fi…
Fick…
Ficket sie!

„DER SPIEGEL
Verbraucherpreise in den USA: Inflationsrate sinkt deutlich
Artikel von Alexander Preker • Vor 1 Std.


Verbraucherpreise in den USA: Inflationsrate sinkt deutlich
© Eduardo Munoz Alvarez / AP

Der Anstieg der Verbraucherpreise in den USA ist deutlich stärker zurückgegangen als erwartet. Lässt man die schwankungsanfälligen Preise für Energie und Lebensmittel außer Acht, sieht es jedoch düster aus.“

https://www.msn.com/de-de/finanzen/top-stories/verbraucherpreise-in-den-usa-inflationsrate-sinkt-deutlich/ar-AA19Mb4O?ocid=msedgntp&cvid=991d9dc7cd3e41969eeafac8e6e8135e&ei=31

>>> Glaubt mir BITTE ihr verdient es, hier wie dort <<<

### !!! ### >>> Sahiii <<< ### !!! ###

TCG* Anadolu…
Kurban olayım adına…
OYUNCAK bile olsa…
Kaç tane deniz altı VE üstü koruması olacak…
— Çok ÖNEMLI bir soru —
Filo büyüklüğü ne olacak?

* TCG Türkiye Cumhuriyeti Gemisi

*

„6 muhalefet liderinin buluşması: İttifak için Seçim Yasası değişikliği beklenecek
Ayşe Sayın
BBC Türkçe, Ankara
13 Şubat 2022

6 muhalefet liderinin buluşmasıKAYNAK,CHP
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Çankaya Belediyesi’ne ait Ahlatlıbel Tesisleri’nde bir araya geldi. Liderlerin yaklaşık 5,5 saat süren görüşmesinin ardından ortak bir açıklama yapılarak, toplantının amaçları ve hedefleri, uzlaşma sağlanan konulara dikkat çekildi, „yarının Türkiye’sini inşa etmek için önemli bir adım atıldığı“ vurgusu yapıldı.

Toplantının ana gündem maddesi beklendiği gibi „Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem“ çalışmasının kamuoyuna açıklanma takvimi olurken, ittifaklar, geçiş sürecinden, muhalefetin seçim öncesi ve sonrasına dönük yol haritası da konuşuldu.

BBC, toplantının perde arkasındaki bilgilere ulaştı.

Fotoğraf düzenini CHP belirledi
Toplantı öncesinde 6 muhalefet liderinin ayakta ve yan yana görüntü vermesi CHP tarafından planlandı.

Edinilen bilgiye göre, sıralamayı CHP belirledi ve bir gün önce diğer partilere iletildi. Gelen değerlendirmeler üzerinden küçük değişikliklerle liderler kameraların karşısına geçerek poz verdi.

Haberin başlığını atlayın ve okumaya devam edin
Önerilen hikayeler
Mithat Sancar, Pervin Buldan, Kemal Kılıçdaroğlu
Kılıçdaroğlu, HDP Eş Başkanları Buldan ve Sancar ile görüştü: ‚Kürt sorunu dahil bütün sorunların çözüm adresi TBMM’dir‘
Kemal Kılıçdaroğlu
CHP aday listesi: Milletvekillerinin yarısı listede yok, Sarıgül Erzincan’da birinci sıradan aday
Erdoğan
‚Seccade‘ tartışması: Erdoğan ‚Son 40 gün seccadelere basabilirler‘ diyerek Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı
Altılı Masa
Altılı Masa, Davutoğlu’nun ev sahipliğinde toplandı: İttifak komisyonu ve başörtüsü için ortak tutum gündemde
Haberin sonu
İttifak için Seçim Yasası değişikliği beklenecek
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, „Millet İttifakı’nın isminin ve şeklinin değiştirilmesi“ önerisini liderler toplantısına da taşıdı.

Ancak seçim süreci ve geçiş sürecine ilişkin yol haritası netleşmeden şimdiden ittifakın konuşulmasının sıkıntı yaratabileceği ifade edildi. AKP ve MHP’nin hazırladığı „Seçim ve Siyasi Partiler Yasası“ değişikliğinde ittifaklarla ilgili nasıl bir düzenleme yapılacağının netleşmesi gerektiği dile getirilerek, yeni düzenlemenin yasalaşmasından sonra seçim ittifakının konuşulması konusunda görüş birliğine varıldı.

6 muhalefet liderinin buluşması
KAYNAK,CHP
Aday belirleme en sona bırakıldı
Toplantıda cumhurbaşkanı adayının nasıl belirleneceği veya kimin olacağı konusunda detaylı bir değerlendirme yapılmadı. Ancak kulislere yansıyan bilgilere göre, liderler arasında seçim takvimi şekillenmeden aday konusunun konuşulmamasına dair „sessiz bir mutabakat“ var.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, adayın muhalefetin ortak mutabakatıyla belirleneceği yönündeki açıklaması anımsatılarak, dünkü toplantıda da liderlerin ortak mutabakatının bu yönde olduğu ifade edildi.

28 Şubat tarihi nasıl belirlendi?
Toplantıdan sonra yapılan açıklamada da dile getirildiği gibi toplantının ana gündem maddesini oluşturan „Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem“ önerisinin liderler tarafından 28 Şubat’ta kamuoyuna açıklanması kararlaştırıldı.

Bu tarih aynı zamanda, Türkiye siyasi tarihi açısından „post modern darbe“ olarak da nitelendirilen 28 Şubat 1997’deki Milli Güvenlik Kurulu kararının 25. yıldönümüne denk geldiği için, liderlerin „simgesel bir tarih“ olarak özellikle mi tercih ettiği sorusu da akıllara geldi.

Bazı muhalefet kurmayları özel tercih edilmiş olabileceği yorumu yaparken, bazıları da „takvimin uygun olması“nı gerekçe gösterdi.

BBC Türkçe’nin edindiği bilgiye göre, açıklama için 28 Şubat ve 7 Mart tarihleri gündeme geldi. Ancak liderler arasında, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinin açıklanmasının geciktiği ve Şubat ayı içinde ve pazartesi gününe denk gelen bir günde açıklanması konusunda mutabakat oluştu.

5 muhalefet lideri 28 Şubat’ın kendileri için uygun olduğunu bildirince, İstanbul’da 28 Şubat mağdurları ile bir programı bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bu programı iptal edebileceğini belirtince, tarih netleşmiş oldu.

6 muhalefet lideri buluştu: Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçmek ortak ve öncelikli hedefimiz
Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine altı muhalefet lideri ilk kez bir araya gelecek
açıklama
KAYNAK,CHP
Geniş katılımla açıklanacak
Liderler, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisini bir deklarasyonla kamuoyuna açıklayacak. Sistem çalışmasını yürüten 6 partiden isimler hafta başında deklarasyon çalışmasına başlayacak ve nihai metin liderlere sunulacak.

Liderlerin açıklamayı önce TBMM’de yapması da tartışıldı. Meclis’te yapılması önerisinden, „Meclis Başkanlığı ile yaşanabilecek bir sıkıntı“ ve katılımcılara sınırlama getirilebileceği düşüncesiyle vazgeçildi. Açıklamanın geniş salonu olan bir otelde yapılması kararı alındı.

Bu kapsamda akademisyen, sivil toplum temsilcileri, hukukçuların da katılımıyla gerçekleştirilecek bir toplantıyla sistem çalışmasının kamuoyuna açıklanması görüşü benimsendi.

Hükümet sistemine ilişkin deklarasyonun açıklanacağı 28 Şubat’tan bir gün önce ise eski başbakanlardan Necmettin Erbakan için İstanbul’da bir anma programı düzenlenecek.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek anma programına geçmiş yıllarda olduğu gibi tüm siyasi partilere davetiye gönderilmesi bekleniyor. Programları uygun olursa, 6 lider ikinci kez bu anma etkinliğinde de bir araya gelecek.

Muhalefet, parlamenter sistemin ardından, çalışma alanlarını genişletmeyi planlıyor
6 muhalefet partisi, parlamenter sistem için ortak metin arayışında
6 muhalefet partisinin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çalışması hangi düzenlemeleri öngörüyor?
HDP neden masada yok?
6 liderin buluşmasıyla ilgili sosyal medyadan yapılan bir eleştiri de „HDP’nin neden masada olmadığı“ yönündeydi.

CHP yönetimi, bu eleştirilere „toplantının içeriği“ni gerekçe göstererek yanıt veriyor. Toplantının „Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem“ çalışmasını yürüten 6 parti arasında yapıldığına dikkat çekilerek HDP ile daha önce görüşmeler yürütüldüğü ve bundan sonra da yürütülmeye devam edilebileceği ifade ediliyor.

Geçiş süreci nasıl çalışılacak?
Toplantı sonrası yapılan açıklamada, „Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek ortak ve öncelikli hedefimizdir“ denilirken, bu hedefe ulaşmak için sürecin nasıl işleyeceğinin de planlanması gerektiğine vurgu yapıldı.

Açıklamada, „Bu nedenle geçiş sürecinin yol haritasının çalışılarak üzerinde mutabık kalınması ve vatandaşlarımızla paylaşılması konularında da uzlaşıya vardık“ denildi.

Edinilen bilgiye göre „geçiş süreci“ için önce siyasi partiler kendi içlerinde çalışma yapıp, birbirleriyle görüş alışverişinde bulunacak.

Yapılan çalışmalar liderlere sunulacak ve liderlerin uygun bulduğu bir takvim içinde bu konuda bir ortak komisyon kurulması gündeme gelecek.

Ayrıca, 6 parti konu bazlı ortak komisyon kurarak çalışmalar yürütecek.“

https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-60366915

WARUM Macron, WARUM — MÜSSEN — europäische Lösungen her???

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,
Meine WeltEN…
Vergessen?

Pentagon stoppt Auslieferung von Kampfjets – wegen chinesischer Teile

Der Tarnkappen-Kampfjet F-35 von Lockheed Martin ist eines der modernsten Flugzeuge dieser Tage. Doch dessen Aus­lie­fe­rung musste das US-amerikanische Ver­tei­di­gungs­mi­nis­te­ri­um nun stoppen, und zwar wegen einer speziellen Legierung.
Ein Tarnkappen-Flugzeug gehört zweifellos zu den komplexesten technischen Dingen, die dieser Tage gebaut werden. Als milliardenschwere Waffen sind sie natürlich ein hochsensibles Thema und das führt aktuell zu einigen Problemen beim US-Militär bzw. dem Hersteller, dem US-Rüstungsunternehmen Lockheed Martin.

Denn wie CNN berichtet, hat das Pentagon temporär die Auslieferung des F-35 gestoppt. Grund dafür ist, dass man erfahren hat, dass in den Jets ein in China hergestelltes Teil verbaut wird. Konkret geht es hier um eine Legierung, die Teil eines Magneten ist, der im Stealth-Jet zum Einsatz kommt.

Magnet mit Folgen
Allerdings ist das Ganze eher eine politische bzw. rechtliche Sache, denn das Department of Defense betonte, dass hier kein Sicherheitsrisiko besteht: „Wir haben bestätigt, dass der Magnet keine Informationen überträgt oder die Integrität des Flugzeugs beeinträchtigt. Es bestehen keine Leistungs-, Qualitäts-, Sicherheits- oder Schutzrisiken in Verbindung mit diesem Problem, und der Flugbetrieb der in Betrieb befindlichen F-35-Flotte wird wie gewohnt fortgesetzt“, sagte Pentagon-Sprecher Russ Goemaere.

Bei der Sache geht es in erster Linie um einen Verstoß gegen US-amerikanische Bundesvorschriften für die Beschaffung von Verteidigungsgütern. Denn diese sehen vor, dass Komponenten ausschließlich bzw. nach Möglichkeit in den USA hergestellt werden dürfen.

Lockheed Martin hat den Verstoß freiwillig gemeldet, und es wird derzeit untersucht, wie es dazu kommen konnte. Wie viele Flugzeuge mit der chinesischen Legierung ausgeliefert wurden, ist derzeit nicht bekannt, 2022 sollten 153 F-35s vom Band laufen, bisher wurden 88 ausgeliefert.

Das Rüstungsunternehmen selbst teilte mit: „Wir arbeiten mit unseren Partnern und dem Verteidigungsministerium zusammen, um die Einhaltung der Verträge innerhalb der Lieferkette sicherzustellen. Der Magnet hat keinen Einblick oder Zugang zu sensiblen Programminformationen. Die F-35 ist weiterhin flugsicher und wir arbeiten mit dem Verteidigungsministerium zusammen, um das Problem so schnell wie möglich zu beheben und die Auslieferungen wieder aufzunehmen.““

https://winfuture.de/news,131747.html

— 1.770.000 —

Und ich schwöre,
NOCH…
Habe ich NIX geschrieben!

> Jungs, BITTE lasst euch DAS übersetzen ABER von FÄHIGEN Menschen <

Arkadaşlar TEKRAR

Diesen „Artikel“
Und versteht AUCH ihr!

Weder für noch gegen ABER Recht MUSS Recht…
Wahrheit…
Sollte Wahrheit bleiben. Vor mir braucht sich NIEMAND zu „fürchten“
Aber…


Konnte nicht Schlafen, am besten ich mach mich auf den Weg.

DIE Weltwirtschaft, die allgemeine Situation

————————————-

Engländer(!) ERST an den Seiten der YPG danach in der Ukrainischen Armee!???

————————————-

Veee TCG Anadolu…

Batılılar şaşkın, SIKTIRIN LAN. Günlerden beri yazıyorum, PUTIN sizlere Rus’un KIM olduğunu gösterdi. KORKUDAN altınıza yaptınız. Arada lazım kimilerine bir ders

Offfffffffffffff!

OYUNCAK…
— Taklit —
Bu kadar ses getirirse…
Üç ağabeysi olsa…
Gerçeği…
Ne olur acaba?

Neden mi 3…
VAR bir nedenim bu rakamı verirken…

Taşıyıcı SISTEM!

Ama…
Vidasına KADAR her şey gerçekten YERLI…
Ve Milli olmalı!

########################

OKU, tercüme ettir. Sığır kardeşim

Sahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…
CNN TürkIYELI…
Yuhhhhhhhhhhhhhhhh…
Rusya’da patlayan volkan, daha bu sabah…
Allah belanızı versin, kıyamet günü gelse…
Iki gün sonra olacak haberimiz!

13:52 Welt! Tja Jungs wie gesagt

Ja ja ich meine euch…
Den Verfassungsschutz, 600 Autos…
Luft raus gelassen. In Berlin…
Sachbeschädigung, Nötigung.

Ich sage es vorsorglich,
Ich …
Die ersten paar Minuten!!!

DAS,
Sind NOCH die Anfänge

*

Immer mehr, IMMER MEHR

O ibne, hani söferine … Milli savunma hedefimizdeymiş! Ulan göt veren, ilk yazdığım şeylerden biri neydi?

Arkadaşlar TEKRAR

Karşı duruşum YALAN konuşmanız…
Yalan ulan YALAN.

Varlığınız bile bir hile

*

Lale Mari Walter,
Eine selten sexy Stimme. Beruhigend…
Finde ich schön…
Wetter Vorhersage. Ich MUSS mal ne Runde…
Schlafen.

🙁

Übrigens…
Das mit den dokumenten…
Ihr Wixxer…
Wäre gefälscht…
Nervt mich NICHT, ich sage nur…
video macroblock analysis

😉

Für Leihen, dass ist was für Videos…
Es gibt noch viel mehr!

Meine WeltEN