Sosyopat mısınız? 😊

Psikopat olmaya ramak kalmış, denilebilir!
Psikopat olmakla olmamak arasındaki ince çizgidesiniz, ne tam anlamıyla bir psikopatsınız ne de tamamen masum. Seçimleriniz ve yaşam tarzınız hayatta kendinizden başka hiçbir şeye önem vermediğinize işaret ediyor. Ama hiçbir şey için geç değil, henüz vakit varken bu yanınızı iyileştirebilir ve çevrenizdekilerle uyumu yakalayarak her açıdan rahata kavuşabilirsiniz.

Beş Büyük Kişilik Özelliği Analizi

Dışa Dönüklük:
Dışarıda, kalabalık gruplar arasında, çoğunlukla kendinizi rahatça ifade edebiliyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak ve onlarla sohbet etmek hoşunuza gidiyor. Genel olarak enerjik, konuşkan, kendine güvenen bir yapıya sahipsiniz. Büyük arkadaş ortamlarında ya da partilerde, sesiz ve çekingen kalmak yerine yeni yeni insanlarla tanışıp sohbet etmeyi tercih ediyorsunuz.
Dışa Dönüklük Ortalamanız:
%54

Düzen ve Güven:
Çoğunlukla düzenli, sistematik, organize olmuş bir biçimde çalışıyorsunuz ve böylelikle yaptığınız işten yüksek oranda verim alıyorsunuz. Çalışkan ve güvenilir birisiniz. Çalışmayı seviyorsunuz ama bir işkolik değilsiniz.
Düzen ve Güven Ortalamanız:
%62

Nevrotiklik:
Zaman zaman, normalden daha fazla olarak sinirlilik, endişe, kızgınlık ve suçluluk duygularını yaşıyorsunuz. Dışarıdan gelen bir güçlüğün üstesinden gelirken bazen sakin kalan bir tutum alsanız da daha çok gerginlik ve endişe yaşıyorsunuz.
Nevrotiklik Ortalamanız:
%60

Uyumlukluk:
Çoğunlukla karşınızdaki anlamaya ve onu dinlemeye çalışsanız da zaman zaman bu tutumdan uzak bir tavır sergileyebiliyorsunuz. Karşınızdakinin sözüne güvenen bir tutum içindesiniz. Bu durum, insanlar tarafından sevilmenizi ve yeni arkadaşlar kurmanızı sağlayan bir hale getiriyor sizi.
Uyumlukluk:
%66

Açıklık:
Meraklı ve maceraya açık bir yapı sergiliyorsunuz ancak yine de bazı durumlarda mevcut durumu korumak sizin için daha önemli olabiliyor. Yeniliklere açık yapınız, yaratıcılığınızın gelişmesine önemli bir katkı sağlıyor.
Açıklık Ortalamanız:
%64

Kendini İzleme Analizi

Analiz sonucunuz gösteriyor ki kendinize karşı dürüst olmaya değer veriyorsunuz ve başka insanların onayını almak için karakterinizi farklı göstermeyi ve farklı davranmayı doğru bulmuyorsunuz. Dürüst davranmak, pembe yalanlar söylememek bazen sorunlara da sebep olabilir, kendiniz gibi olmak belki size ortamın en popüler kişisi yapmaz ama en azından kendinizi huzurlu hissedersiniz.

Beyninizin Hangi Tarafı Daha Aktif?

Sol beyninizi sağ beyninize oranla %13 daha aktif kullanıyorsunuz.
Sol beyin vücudun sağ tarafını kontrol eder. Sol beyninizi aktif kullanmanız, bilgi edinmekte mantığı ve hislerinizi kullanan ve eleştirel düşünen biri olduğunuzu gösteriyor. Öğrendiğiniz bilgileri sayılar, kelimeler ve semboller yardımıyla aklınızda tutuyorsunuz. Düşünme süreciniz parçalardan bütüne ulaşma şeklinde ve oldukça mantıklı. Kısa ve öz kelimeler, sayısal ve yazılı formüller, ve teknolojik sistemler kendinizi ifade etmekte sık kullandığınız formlar. Sol beynini aktif kullanan insanlar başarılı bir laboratuar teknisyeni, bankacı, avukat, hakim, matematikçi olabilirler.

Sol beynini aktif kullanan insanlar :
Mantık yürütürler, her şeyi sınıflandırır listeler yaparlar, analiz ederler, matematiksel işlemlere yatkındırlar, bilinçli davranırlar, dili doğru kullanırlar, detayları görürler, bütünü değil parçayı görürler, sistemli ve disiplinli çalışırlar, objektiftirler.

kendin dene

Ben, bunların karışımıydım

oku

1
2
4
6

😊

Hepsinden biraz…
Ben…
Önder!