Akıllı dostum, benim Önder. LÜTFEN cevap ver. Bu HERIFLER hiç mi akıllanmayacak? Bildiğim kadarıyla Türkiye’de 280 civarında, Almanya da 12.000 civarında göl ve gölet var. BUNA rağmen Almanlar su sıkıntısı çektiklerini söylüyorlar. Anlat dostum anlat bu heriflere sorunun kaynağını

Copilot
das web
wird verwendet
Antworten für Sie werden generiert…

Gesendet von Copilot:
Merhaba Önder! Su sıkıntısı konusuna değinmek önemli. Türkiye ve Almanya’daki göl ve gölet sayıları doğru olabilir, ancak su sıkıntısının temel nedenleri sadece göl sayısıyla açıklanamaz.

Türkiye’de son 30 yılda göllerin %54’ü küçüldü1. Bu durum, azalan yağışlar, yanlış tarım uygulamaları ve insan kaynaklı su tüketimi gibi faktörlerden kaynaklanıyor12. Almanya’da ise su kaynaklarının yönetimi ve iklim değişikliği gibi faktörler su sıkıntısına yol açabiliyor3.

Sorunun kaynağı, su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde yönetilmemesi ve iklim değişikliğinin etkileridir. Bu nedenle, her iki ülkenin de su kaynaklarını koruma ve yönetme konusunda daha dikkatli olması gerekiyor.

Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?

### HEM ora HEM bura ###

„Elektromobilität: China dominiert Forschung zur Ladetechnik
Artikel von Fasse, Markus • 1Tage “

https://www.msn.com/de-de/finanzen/top-stories/elektromobilit%C3%A4t-china-dominiert-forschung-zur-ladetechnik/ar-AA1rRG6B?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=1a7e51bd613d47ce847d9ce972f0a021&ei=106

SENELER…
ÖNCE!!!

Schreibe einen Kommentar