### Gençler DIKKATINIZE ###

Çok önemli “güvenli” iletişim için. Bu site 2GB ücretsiz alan vermekte. Alman bilişim kanunlarına bağlı. İki çeşit güvenlikli. Birincisi bilgilerin kendisi otomatikman AES ile şifreleniyor (Hackerlere karşı). İkincisi SIZ gerek gördüğünüz anda hesabınız, çark resmi var, onun üstüne tıklayın ayriyeten parola ile şifreleyip paylaşabiliyorsunuz paylaşacağınızı.

Analiz…
Orada yazdıklarımı dikkate alırsanız ve bu gibi yöntemler ile nispeten güvenlikli iletişim kurabilirsiniz. Kayıt ol ve faydalan…
Free kelimesine dikkat, iki GB bilgi ÇOK BILGI…
Yanlışlıkla ücretliye girme!

Kayıt ol

Aslında tüzel kişiler için geliştirilmiş bir hizmet, mesela faturalama. Paylaşma…
Türkçesi yok bu kelimenin Auditing. Bilişimde güvenliğin denetlenebilmesi, tutulan protokollerle birlikte değişikliklerin geriye doğru takip edilebilmesine denir.
Ama (…)
Size bağlı, ben hali hazırda bekliyorum. Gerekli olan HER TÜRLÜ bilgi ile.

Evlat geldi, çok yordu beni ama çok güzeldi, iyi oldu yani geldiği. Uzun uzun sohbet ettik oğlumla. Gerisi belki akşama olmadı yarına. Geldi babayı bir güzel gıdıkladı, anasına ne yaptı bilemem artık. Ulan arkadaş evladın mi var derdin var(!) Hemen peşin, peşin de söyledim yani; Para isteme benden buz gibi soğurum senden. İstemedi, gitti eniştesinden alışveriş yaptı!
😊
Neden mi yazdım bunları?
ÖNEMLI bir sohbetti.

Örnekler:

dinle

Yıldızlı yeri MUTLAKA oku